In de omgeving van Ouddorp aan Zee

Houten Kaap

Op de "Houten Kaap" worden het hele  jaar door verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd; denk aan kindertheater, lampionnen maken, puzzeltochten, bonbons maken en strandactiviteiten. 's Avonds zijn is er ook met regelmaat theater voor volwassenen. Check www.houtenkaap.nl voor lup todat activiteitenagenda.

Water & Windsporten Ouddorp

Bed en Broodje Ouddorp ligt tussen de Noordzee & het Grevelingenmeer, dat betekent heel veel mogelijkheden voor water -en windsporten voor jong en oud. Blokarten, kitesurfen, windsurfen en meer

Suptropisch zwemmen bji Centerparcs Port Zelande

Het beste uitje voor onze kinderen, misschien niet perse voor ons als ouders, maar wel de moeite waard. Sutropisch zwemmen bij Port Zelande. Met een 'Water Playhouse voor de echte kleintjes, een golfslagbad, verschillende glijbanen en een heuse wildwaterbaan. Je kan in het zwembad terecht voor een frietje en een ijsje en in het 'Market Dome' complex vindt je ook nog andere eetmogelijkheden.

Wandelen op Goeree

Wandelen op het strand of in de duinen is in ieder jaargetijde een goed idee. Wijzelf, met kleine kinderen, lopen meestal in de richting van een van de strandpaviljoens in de omgeving voor een ijsje of een warme chocolademelk met slagroom, afhankelijk van het weer! Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar bij de VVV

Zwemmen bij 'de Zeeuwse Kust'

Even over de Brouwersdam bevindt zich het nieuwe bungalowpark 'De Zeeuwe Kust'. Het zwembad is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen; overzichtelijk en over het algemeen niet te druk. Naast een zwembad met een klein glijbaantje is er een pierenbadje en misschien wel het belangrijkste 'een piratenschip' inclusief water kanonnen en 2 glijbaantjes. 

VVV Goeree Overflakkee

In de omgeving van Bed&Broodje Ouddorp is veel te beleven. De lokale VVV helpt je op weg naar de leukste evenementen, de mooiste wandel- en fietsroutes en de lekkerste restaurants

Evenementenagenda 2018 Goeree Overflakkee

Alle evenementen van 2018 vind je hier

Fietsroutes

De mooiste fiets- en wandelroutes vind je via Zuid-Hollands waterschap. Door de duinen, langs het Grevelongenmeer of naar de Brouwersdam; het is allemaal in de buurt.

Bij het huren van een appartement zijn 2 (of 4 bij B&B2) fietsen inclusief. 

Dingenliefde

Een van mijn favoriete winkeltjes in Ouddorp, Dingenliefde. En zoals de naam al doet vermoeden, hier vind je dingen die met liefde zijn gezocht en gevonden. De eigenaresse gaat stad en land af (Nederland, Belgie & Frankrijk) voor mooie spullen, gebruikt en nieuw. Mooie serviezen, kaarten, stalen draadmanden, plantjes, fijne stukken zeep...echt een fijn gezellig winkeltje, waar ik niet te vaak moet komen, omdat ik er zo hebberig van wordt.

Please reload

Culinair genieten bij bistro & wijnbar 'Zus'

Dit restaurant is een echte aanwinst voor Ouddorp; een fijne inrichting met voldoende ruimte tussen de tafels, een leuk terras, blije bediening (zussen & vader staan zelf in de zaak) en vooral ook goed eten. Geen voor-hoof-na, maar alleen mooi opgemaakte tussengerechten. Soms bekende klassiekers als Vitello Tonnato & Meloen met Parmaham, maar ook verrassingen als Botervis Carpaccio of bijvoorbeeld Tonijn Tataki. 'Zus is open van dinsdag t/m zondag en van september tot april woensdag t/m zondag.

Eten bij Werelds aan het Strand

Op een bijzonder mooi resort aan het Grevelingenmeer bevindt zich het restaurant 'Werelds aan het Strand',  een veelzijdige kaart met bekende en minder bekende gerechten. Wanneer je in het voorjaar of in de zomer hier wilt lunchen of dineren is reserveren zeker aan te raden

Ouddorp Duin

Landal Ouddorp Duin biedt ook voor bezoekers veel mogelijkheden; kinderen kunnen de speelduin beklimmen terwijl ouders van een kopje koffie genieten. Er is tevens een klein te gek theater waar zowel kindervoorstellingen als volwassen theater te zien is. Een kleine binnenspeelplaats voor slecht weer. Landal heeft ook een supermarkt (Spar) die op zondag geopend is.

RTM Museum

Het RTM Museum vlakbij de Brouwerdam is een leuk uitje voor het hele gezin. Het kleine museum beschikt over een fraaie collectie stoom- en diesellocomotieven, rijtuigen en goederenwagons, allen zijn in gebruik geweest bij RTM en met sommige wordt nog altijd gereden.

Speeltuin De Flipjes

Een fijne plek om een middag of ochtend te vertoeven voor kinderen tot een jaar 10. Overzichtelijk, niet te groot en een kleine horeca (geen binnen!) voor een tosti, koffie of een ijsje. Het makkelijkst is om met de fiets te gaan, maar met de auto kun je meestal ook wel goed terecht.

A Seal - Zeehondencentrum Haringvliet

Bij A Seal worden zeehonden opgevangen en verzorgd. Dit zijn voornamelijk jonge zeehondenpups die hun moeder zijn kwijtgeraakt of zeehonden die gewond of ziek zijn. Wanneer de zeehonden weer helemaal gezond zijn en in staat om in het wild te kunnen overleven, worden ze weer vrijgelaten.

Restaurants in de omgeving

Eetcafe's, klassieke Frans,  Italiaans, Sushi en natuurlijk visrestaurants. Voor veelzijdig culinair genieten, ben je in Ouddorp op het juiste adres.

Kid's proof activiteiten

Zon, zee, strand! Kinderen zijn er gek op, maar er is meer! Zelf gaan we graag een ochtend of middag naar speeltuin de Flipjes; veelzijdig & overzichtelijk, en daardoor ook ontspannen. Of naar 'A Seal' de lokale zeehondencreche van Goeree. 

Golfen in de omgeving

Op Goeree kun je goed terecht voor een partijtje golf, maar ook op de omringende eilanden zijn er meerdere golfbanen

Please reload

  • email-envelope-outline-shape-with-rounded-corners_318-49938
  • Black Facebook Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Bed en Broodje Ouddorp

Bed & Broodje Ouddorp l Oudelandseweg 13 l 3253 LN Ouddorp l Tel: 06 18728579  l info@bedenbroodjeouddorp.com