En toen...

February 13, 2017

 

Een beetje een uitdaging is het wel. Inmiddels zijn we bijna 2 jaar aan het verbouwen en is de 'rek' er een beetje uit. Ze zeggen weleens dat de laatste loodjes het zwaarst wegen. Kou, slecht werkend apparaten, griep en een budget dat opraakt, We willen zo graag open, maar we moeten geduld hebben, want stapje voor stapje komt het vast goed! Oorspronkelijk had ik op fb geschreven dat we medio mei opengaan; het zal mij niet verbazen als dit toch medio juni gaat worden...Ik probeer hier regelmatig een update te plaatsen van de voortgang!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

December 29, 2018

April 16, 2017

February 13, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square