Een keuze gemaakt!

April 16, 2017

 

Tjonge. Wat een avontuur. Een week geleden de knop doorgehakt om toch de website live te zetten, terwijl de appartementen nog lang niet af zijn...  En nu MOETen we klaar zijn op 1 september, hoe dan ook. Liever nog een maandje eerder zodat we goed kunnen oefenen met proefslapers. Dus de druk zit er op, al lijkt het nog ver weg...Vandaag de geul gegraven voor de heg en ook veel onkruid gewied. Volgende week 30 stuks steenschotten bestellen voor de verandah's.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

December 29, 2018

April 16, 2017

February 13, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square