top of page

En toen...


Een beetje een uitdaging is het wel. Inmiddels zijn we bijna 2 jaar aan het verbouwen en is de 'rek' er een beetje uit. Ze zeggen weleens dat de laatste loodjes het zwaarst wegen. Kou, slecht werkend apparaten, griep en een budget dat opraakt, We willen zo graag open, maar we moeten geduld hebben, want stapje voor stapje komt het vast goed! Oorspronkelijk had ik op fb geschreven dat we medio mei opengaan; het zal mij niet verbazen als dit toch medio juni gaat worden...Ik probeer hier regelmatig een update te plaatsen van de voortgang!


Uitgelichte berichten
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page