top of page

Weer een jaar voorbij.....

En dan te beginnen met schrijven... hier moet ik echt even een drempel over. Waarom zou ik het uberhaupt doen? Wat willen 'mijn' volgers lezen? En, wat wil ik kwijt? Nou ja, hierbij dan toch, in ieder geval goed om terug in de tijd te duiken en zien wat er in een jaar gebeurd is, let's go...

Travelbook

Stonden we toch maar weer mooi in Travelbook met een mooi artikel. Deze mooie reisglossy wordt 4x per jaar uitgegeven en gemaakt door Boukje de Vries en door avonturiers over de hele wereld.

Te gek dat we in de gave reismagazine mogen staan met onze B&B.

Dicht in januari

We gingen ook eventjes dicht om op te laden en om de B&B's bij te werken, verfje hier, plintje daar, extra kapstokje ophangen in de badkamer voor de allerkleinsten.

Sneeuw in januari. Niet veel. Maar net genoeg om een paar mooie foto's te schieten van onze huisjes & de bostuin. Jammer dat het maar kort duurde.

Een frisse neus op het strand halen

Altijd een goed idee. Nou ja. vinden wij dan... de kinderen zijn soms, in eerste instantie minder enthousiast dan wij... maar als we er dan eenmaal zijn...schelpen & krabben zoeken en natuurlijk eindigen met een warme choco met slagroom.

Immer blije gasten... ik heb het vaker geschreven, maar mijn werk is zo dankbaar. Vrijwel altijd blije gasten en positieve feedback. Onze gasten komen uit Belgie en Duitsland en vooral ook Nederland. Maar we hebben inmiddels ook gasten uit Frankrijk, Italie & Spanje gehad. Wil je onze reviews lezen? Check dan hier of Facebook of Google!

Airbnb PLUS

Airbnb, het enige platform waar we, naast onze eigen website, op staan in 2019, meldde zich met de vraag of we interesse hadden om Airbnb PLUS te worden, met mooiere foto's. Dat wilden we wel. In februari kwam de de fotograaf en is een paar uur bezig geweest om mooie foto's te maken van ons huisje 1 voor 2 personen. Heel blij met de erkenning & de foto's.

Puzzel Margriet

Tof om in zo'n groot blad te staan en vervolgens fijne winnaars in onze huisjes gehad

Meesterlijk Weekend

Na een aantal goede gesprekken met Fleure & Dafne Bos in de wintermaanden, zijn we in maart gestart met het Meesterlijke Weekend. Een compleet weekend georganiseerd in het mooie Ouddorp met natuurlijk slapen bij ons, een borrel bij wijnbar & bistro Zus, een workshop (o.a. yoga, pluktuin, fotoworkshop), koffie/thee met lekkers bij New Harvest In en een lunch bij strandclub Zee.

EnSuus

We starten dit gave concept Meesterlijk Weekend met blogger Ensuus in maart, die samen 3 dagen met haar zus Kim is gekomen en een hele toffe vlog heeft gemaakt. Terugkijken? Het was eind maart en het weer was fantastisch, echt heerlijk, zelfs met borrelen in de bostuin aan het einde van de middag. Mooi dat Kim & Suzanne ons concept zo konden waarderen.

Blauwe Stapper

We staan erin! De Blauwe Stapper is de jaarlijkse gids met alle uitjes op Goeree Overflakkee & Schouwen Duiveland en wij staan er in met onze eerste Bed & Broodje Ouddorp Kofferbaksale!

Pluktuinen

Wat hebben onze gasten en ook wijzelf veel geplukt dit seizoen; we hebben 2 mooie pluktuinen in Ouddorp met vanaf april voorjaarsbloemen bij de pluktuin van geitenboerderij de Mekkerstee en vanaf mei verschillende (ook bijzondere) pioenrozen bij pluktuin Bloemenliefde. Vanaf juni vind je hier een grote verscheidenheid aan bloemen om zelf te plukken & te schikken. Heerlijk met jezelf of, in mijn geval, met de kinderen.

Kip kwijt?

We waren een van onze kipjes kwijt. Overal hadden we gezocht, de buren, de overburen, want daar mochten ze ook komen en daar kwamen ze dus ook regelmatig... maar nergens. Er werd nog gezegd; zit ze niet ergens een ei uit te broeden, maar na 21 (broedtijd) dagen zagen we haar nog steeds nergens. De kinderen, met name Ilias, waren er verdrietig van. Tot ik, zeker 30 dagen na de vermissing ineens een zacht onherkenbaar gepiep hoor in de tuin... en ja hoor. Ze was terug! Met een kleine telg; Tek! Inmiddels is onze kleine meid een hele dame geworden en volledige opgenomen in de groep. Misschien volgend voorjaar weer?

Fijn filmpje

Nee, geen professioneel filmpje, maar wel een filmpje die goed laat zien hoe ons 4-persoonshuisje er uit ziet. We kregen er veel positieve reacties op, dus dit voorjaar maken we zeker een nieuwe!

https://www.facebook.com/Bedenbroodjeouddorp/videos/302669230645383/UzpfSTEwMDAwMDg3MDgwNzI2NzoyMzEyNjc3MTcyMTA0NjIw/?q=ons%20stekkie&epa=SEARCH_BOX

https://www.bedenbroodjeouddorp.com/boeken

Fietsgezin De eerste keer; een fietsgezin, twee ouders met kinderen van 7 jaar en 9 jaar, vanuit Den Haag, via Brielle & Ouddorp om uiteindelijke te eindigen in Burg Haamstede, wat een goed idee wanneer je een lang weekend met vrije studiedagen voor de boeg hebt!

Heerlijk als oude vrienden op bezoek komen!

Bed & Broodje Ouddorp Bruiloft

Wat een fantastische dag; de bruiloft van Mohammed & Radjnee op 22 juni 2019. Het weer was fantastisch, niet te heet en de tuin stond in volle bloei. Er waren meer dan 100 gasten die bleven eten en feesten; een hele organisatie, maar het was het meer dan waard!

Concert At Sea

Wat een waanzinnig weer met CAS dit jaar; wijzelf zijn voor het eerst ook een dag geweest. We moesten even onze draai vinden, maar super genoten van de artiesten en natuurlijk de geweldige spot voor dit festival.Onze B&B huisjes waren al geboekt door onze gasten voor 2020.\

Niet echt voor een jaaroverzicht

Maar toch... omdat het echt fijn is om in het voorjaar & zomer laat naar het strand te gaan, de meeste mensen vertrekken dan naar huis of een paviljoen, en dan heerlijk aan het einde van de dag te picknicken of te bbqen en een heerlijke duik te maken.

Eerste Bed & Broodje KofferbakSale

Vanwege de slechte voorspellingen met onweer moesten we de datum helaas verzetten. Op de 2e gekozen datum was het weer fantastisch, maar heel veel mensen die wilden komen, konden deze nieuwe doordeweekse datum helaas niet. Toch hadden we zeker in de ochtend behoorlijk wat aanloop van Eilanders en toeristen, 's middags was het rustiger. We gaan er volgend jaar zeker mee verder, zodra de data bekend zijn, melden we dat direct. Heel leuk was de vermelding in de lokale krant!

Best Of Nature Goeree Overflakkee

Hele mooi docu bij RTV Rijnmond; Ons eiland Goeree Overflakkee heeft zoveel te bieden, zeker voor natuurliefhebbers; wordt supermooi in beeld gebracht. Terugkijken?

Foodtruckfestival: Smaak aan Zee

Eindelijk zelf een keer geweest, direct na onze eigen vakantie. Was te gek, superweertje, heerlijk eten, live muziek, een enorm speelterrein voor de kids en vooral veel gezelligheid.

Blogger Ramijntje op Meesterlijk Weekend Ze kwam maar 1 nachtje, dus een vol programma voor Marijn @ramijntje tijdens haar Meesterlijke dagen. Samen met haar zus heerlijk geborreld & gegeten en natuurlijk een leuke workshop op de fiets. Ze maakte prachtige pica's die we nog vaak gebruiken.

Pakketje voor mij?

Wow, kreeg ik ineens een pakketje per post gestuurd...precies op mijn 40e verjaardag met Bed & Broodje Ouddorp broodzakken, een tas en een keukenschort! Wat een gaaf cadeau en inmiddels al intensief gebruikt!

Wat een video Begin september verbleven vrienden van ons in een van de huisjes met hele gezin en maakte dit bijzondere filmpje... eerst begreep ik zelf niet zo goed wat ze hadden gedaan, helemaal omdat ik een weekendje weg was, toen ik het "Hogenboom Vakantieparken" filmpje met John de Wolf als eerst voorbij zag komen. Maar daarna wel enorm gelachen. Daar is best een hoop tijd in gaan zitten!

Een nieuw huisdier

Wat een verrassing; tussen onze 5 kippen en 1 haan, zagen we ineens ook een konijn scharrelen. Leuk & gezellig, we zien hem nog steeds regelmatig!

Blogger _Finntage

Samen met 2 vriendinnen kwam Sandra van _Finntage ook een Meesterlijk Weekendje beleven in Ouddorp, inclusief wandeling door Ouddorp en Kleistee met gids, borrelen bij Zus en natuurlijk ook lunchen bij Strandclub Zee. Ook bijzonder, ze gingen een dagje op pad met een oud 'Eendje'

2020

What's coming?

In ieder geval organiseren we 2 Kofferbaksales in 2020, een in het voorjaar en een in het najaar; het was een succes in 2019 en nu we de smaak te pakken hebben, smaakt het naar meer :)

Ook de Meesterlijke Weekenden gaan door in 2020; wil jij lekker volledig ontzorgd worden met je vriendin(nen), moeder/vader, collega's of buren, check dan www.meesterlijkweekend.nl

Sinds kort staan we op het waanzinnige platform van www.bijzonderplekje.nl, hier vind je ons en ook andere bijzondere plekjes in binnen -en buitenland!

En er borrelt meer... hou onze social media in de gaten...

Wil je meer weten over onze huisjes of wil je reserveren voor 2020, mail of bel ons gerust; info@bedenbroodjeouddorp.com of 06 18728579

We wensen jullie een mooi, gezond & vooral vrolijk 2020!

Groetjes Nordin, Ingrid, Ilias & Senna

Uitgelichte berichten
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page