top of page

Alweer 4 maanden verder...


Het is alweer ruim 4 maanden geleden dat we 'onze droom' openden. Ik had me een groots openingsfeest voorgesteld met familie & vrienden, nieuwe kennissen uit de omgeving en misschien zelfs wel (lokale) pers. En dan de B&B helemaal ingepakt in van de bruine recyclede papier die mijn kinderen met de andere kinderen dan los mochten maken schuren samen met de burgemeester van Goeree. Jammer joh. De dag voor de opening moest het plafond van de badkamer van B&B2 nog open voor de electricien; onze klusjesman had het niet goed aangesloten waar door de ventilator continue aan bleef 'zoemen'.

Zat ik daar alleen vol adrenaline op de dag van de opening. We kregen gelukkig veel bloemen en postkado's en zelfs een mega heliumballon, wat het toch een beetje feestelijk maakte :)

Maar daarna gingen we in vliegende vaart. Veel beter dan verwacht eigenlijk. En het enthousiasme van de gasten was enorm. Inmiddels hebben we niet alleen Nederlanders, maar ook Belgen, Duitsers en zelf Britten over de vloer gehad. Sinds november staan we ook op airbnb en dat werpt ook zijn vruchten af, zowel direct als indirect. Dankbaar voor de mooi online recensies, maar ook die in ons ouderwetse gastenboek. We kijken uit naar ons eerste hele jaar, spannend. Maar jee, wat heb ik er zin in :)Uitgelichte berichten
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page